KORANG TENSION? JOM RELEASE TENSION.

Sunday, November 20, 2011

CONTEST MUNA RAHIMAH : CANDID TIME CONTEST

Nak Join? Klik SINI

Assalamualaikum dan salam sejahtera rakan-rakan blogger semua.

Saya telah ditag untuk contest ni. Saya terlupa sape orang yang mengetag saya tu. Anyway, thanks. Saya pun terjah tengok best ke contest ni. Memang menarik hati saya. Lagipun, hadiah-hadiahnya pun boleh tahan gak.

Senang je contest ni. Syarat-syaratnya korang boleh tengok kat blog penganjur contest ni. Saya kena letak satu gambar candid saya. So, saya pertaruhkan gambar kat bawah ni. Hehehe.


Masa ni saya pakai helmet pelik ni depat Golden Screen Cinemas (GSC) Gurney Plaza, Penang. Masa tu, agak ramai gak orang tengok. Malu betul. Hehehe.

Contest ni tutup pada 13.12.2011.

Saya kena tag 2 orang. So, saya tag:

aimifiqa
solicious storinori

Siap. Wish me luck. Hehehe.

p/s : Saja nak test. Kalau menang, Alhamdulillah. Kalau kalah pun, Alhamdulillah. Hehehe.

Wassalam.

-NASZ-
Sila Tekan Like Jika Suka

5 comments:

  1. sergeant keroro...? haha cute la.

    ReplyDelete
  2. ala comey2..hahha
    abg nazs, dulu sekolah menengah aktif kawad ke???kat sini tak panggil kadet polis sebab kitorang KOR SUKSIS,,hehhe sukarelawan siswa siswi

    ReplyDelete
  3. alahai comelnya(helmet)hahaha.tergelak sorang2.kikiki.pe kes abg nasz pakai?hihihi

    ReplyDelete